Over mij

Lynn van der Heijden

Jongeren

Toen ik klaar was met school begon ik te leren over computerbeveiliging. Na mijn eerste computerles was ik gefascineerd door alle beveiligingsoplossingen die beschikbaar zijn. Na enige tijd heb ik besloten om wat onderzoek te doen op firewalls, dat is hoe mijn blog werd geboren. Ik heb een zeer speciale interesse in de beveiligingsindustrie, want ik doe veel onderzoek naar beveiliging gerelateerde onderwerpen. Ik wil met u praten over het veiligheidslandschap, over mijn gedachten over de beveiligingsindustrie, hoe ik mijn firewall bouw en wat mijn huidige doelen zijn. Ik ben een sysadmin. Ik heb de volgende technische kennis over computers, internet, netwerkbeveiliging en beveiliging.

Ik ben altijd geïnteresseerd in het leren van meer over veiligheid en ik sta altijd open voor nieuwe ideeën. Ik ben niet de enige persoon in de wereld die geniet van deze hobby. Bijvoorbeeld: Je me vinden op facebook. Ik zal het plaatsen van een aantal van mijn bevindingen en projecten, hopelijk, dat zal ook ten goede komen aan uw veiligheid kennis. In deze post wil ik een aantal van de dingen die ik heb geleerd sinds ik begon te werken aan deze blog te delen, en hopelijk inspireren andere computer beveiliging studenten. 1. Firewalls en IPS naar mijn mening zijn een combinatie van twee verschillende dingen.

Ik wilde dit altijd al doen omdat ik in het begin altijd het gevoel had dat ik er niet genoeg van wist en het leuker was om erover te schrijven in plaats van te proberen het te begrijpen. Ik heb altijd al willen leren hoe het te repareren en wat het echt betekent.

Als je een probleem of vraag u mij een reactie. Ik zal mijn best doen om het zo snel mogelijk te beantwoorden. U mij ook vragen over mijn gedachten over een onderwerp dat ik hier niet dekken. Als u een web ontwikkelaar u mijn nieuwste projecten op GitHub. U ook een aantal code en tutorials op mijn persoonlijke blog op mijn github pagina. Ik zal proberen om deze blog een beetje meer regelmatig te houden, vooral als ik besluit om een post te schrijven. Ik ben ook in het proces van het creëren van een website waar u andere artikelen vinden.

Ik ben geboren in Nederland en bracht mijn eerste 5 jaar door in een klein dorpje in Zuidwest-Amerika. Hierna verhuisde ik naar de Verenigde Staten, verhuisde naar Los Angeles en vervolgens naar San Francisco. Ik woonde in de Bay Area voor 8 jaar. Sindsdien woon ik in Seattle en woon ik in New York City sinds ik getrouwd ben.

In 2013 verhuisde ik terug naar Nederland en ik was echt verrast door alle verschillende soorten firewalls. Nederland heeft echt leuke firewalls die niet alleen heel eenvoudig op te zetten zijn, maar ook veel opties hebben. Ik hou echt van mijn systeem. De enige andere reden waarom ik dit noemde was dat mijn systeem geen internetverbinding en een VPN-service heeft zoals mijn vorige systeem. Er zijn verschillende soorten firewalls die in Nederland bestaan. Er is een firewall die draait op een lokaal netwerk en het wordt alleen gebruikt om een lokale computer te beschermen tegen wordt aangetast.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is het creëren van veilige en robuuste webbased firewalltests. Ik heb onlangs steeds geïnteresseerd in de beveiliging testen als ik zie zo veel mensen worstelen om oplossingen te vinden voor hun beveiligingsproblemen. Ik heb gedaan security testen sinds 2000 en hebben meer dan 10.000 succesvolle tests voor beveiligingstests. Mijn tests en kennis zijn waardevol vanwege hoe veilig ze websites maken. Ik heb veel interesse in de veiligheid van het web en zijn altijd geïnteresseerd geweest in hoe het testproces beter te maken, maar ik ben ook geïnteresseerd in wat het beste is voor de gebruikers. Ik doe dit omdat ik geloof in het geven van hen de best mogelijke beveiliging met de beste tools en testpraktijken, ik doe dit voor mezelf en mijn klanten, omdat ik weet dat we moeten worden beschermd wanneer we online gaan. Als software engineer ben ik zeer geïnteresseerd in de manieren waarop software kan worden gebruikt om ons te helpen onze computers en onze apparaten te beschermen.